Styret ser på ordningen med teoriprøve og praktisk prøve

16/09/2017

 

Styret i Tungbilgruppen jobber nå om dagen med å se på nye løsninger for en mer smidig ordning for teoriprøve og praktisk prøve. Mange av medlemmene har uttrykt at bransjen bør ta tak i dette, men til nå har man ikke kommet noen vei med endringer. Dette skyldes kanskje at det har vært enkeltpersoner som har jobbet mot myndighetene på dette viktige området, og ikke en bransjeorganisasjon. 

Styret har derfor nedsatt et utvalg som skal se på aktuelle forbedringer i en mer fleksibel ordning for avsluttende prøver. Dette vil deretter bli fremmet for Statens Vegvesen /vegdirektoratet. Mer info kommer!

 

 

Del på Facebook
Please reload

Viktig innlegg

Ny versjon av Trucker’s guide

November 2, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Søk etter Tag
Følg oss
  • Facebook Social Icon

 © 2017 Tungbilgruppen

info@noorsi.no

Kilengaten 15b, 3117 Tønsberg

Sentralbord 33309940